STYRELSEN

Vi i styrelsen är alla föräldrar till barn som tränar, antingen Capoeira eller Akrobatrix. Vi är med i styrelsen därför att vi uppskattar föreningen och ser att den behövs, för våra egna barn och andras! Om du som förälder vill vara med och bidra, hör gärna av dig. Vi är en liten förening som mår bra av engagerade föräldrar och barn!

Ordförande

Klara Hermansson


Vice ordförande

Iris-Corinna Schwarz


Kassör

Roya Ndure


Sekreterare

Anna Kilander


Ledamöter

Iris-Corinna Schwarz

Hanna C W Lindkvist

För 10 år sedan, när min äldsta dotter Mia fyllde 2 år, började hon och jag på Minikids. Det var så kul att göra något tillsammans! Sedan fortsatte Mia på Wildkids och jag gick med min yngre dotter Liv på Minikids. Inspirerad av deras framsteg som Wildkids började jag själv träna Capoeira. Jag älskar att träna rörelsesekvenser med en träningspartner och att få testa dem i rodan. Capoeiran är både lekfull och utmanande! Familjeträningar i Capoeira och Akrobatrix är en fantastisk möjlighet för föräldrar att träna gemensamt med sina barn och föreningens kännetecken.


I grunden är vi en jättestor familj som hjälper varandra att utvecklas och vår tränare Sara främjar denna utvecklingen individuellt i varje medlem.


Med tiden började jag hjälpa till i föreningen först bakom kulisserna och sedan gick jag med i styrelsen. Det är nu mitt femte år i styrelsen, först som sekreterare i två år och sedan som ordförande i två år innan jag nu tar en lite lugnare roll som suppleant och finns kvar som stöd med min erfarenhet.


Iris, vice ordförande och ledamot 


Min dotter Silje började träna för två år sedan och på hennes träningar hade jag själv svårt att stå still, det såg så kul ut! jag började då träna i den styrkegrupp som fanns för vuxna, året innan pandemin.

Numera tränar jag familjeträning med Silje på söndagarna! Jag älskar Saras sätt att skapa rörelseträning, styrka och självförtroende hos sina medlemmar. Hennes starka engagemang gör att jag som förälder blir delaktig. Det här är mitt andra år i styrelsen.


Hanna, ledamot