Styrelsen

Vi i styrelsen är alla föräldrar till barn som tränar och många av oss tränar även själva, antingen capoeira eller akrobatrix. Vi är med i styrelsen därför att vi uppskattar föreningen och ser att den behövs, för våra egna barn och andras!


Om du som förälder vill hjälpa till lite extra, hör gärna av dig. Vi är en liten förening som mår bra av engagerade föräldrar och barn! 

Sara Roos

Suppleang
Iris-Corinna Schwarts

Ordförande


För 10 år sedan, när min äldsta dotter Mia fyllde 2 år, började hon och jag på Minikids. Det var så kul att göra något tillsammans! Sedan fortsatte Mia på Wildkids och jag gick med min yngre dotter Liv på Minikids. Inspirerad av deras framsteg som Wildkids började jag själv träna Capoeira. Jag älskar att träna rörelsesekvenser med en träningspartner och att få testa dem i rodan. Capoeiran är både lekfull och utmanande! Familjeträningar i Capoeira och Akrobatrix är en fantastisk möjlighet för föräldrar att träna gemensamt med sina barn och föreningens kännetecken.


I grunden är vi en jättestor familj som hjälper varandra att utvecklas och vår tränare Sara främjar denna utvecklingen individuellt i varje medlem.

Med tiden började jag hjälpa till i föreningen bakom kulisserna och gick med i styrelsen. Det är nu mitt fjärde och sista år i styrelsen, först som sekreterare i två år och sedan som ordförande.

Oshrit Liebech Schwartz

Kassör


Min äldsta son Liam började hos Sara för 10 år sen. Vi åkte då  två ggr/vecka hela vägen från Skokloster, där vi bodde då; helt värt, då Sara är en unik tränare och den enda tränare som fick honom att utvecklas och vilja fortsätta. Han tog en lång paus efter några år men kom tillbaks för två år sen och då fastnade även lillasyster för akrobatrix.  Till och med jag har testat några gånger :)


Numera tränar bara min dotter Arielle  akrobatrix i fort 2 och jag brukar vara med på träningarna och hjälpa till.


Jag började hjälpa till i styrelsen för ett år sen och i år tog jag kassör-hatten. Det är roligt att kunna påverka och vara med och bidra med det man kan.

IAnna Emerås

SuppleangHanna CW Lindkvist

Sekreterare


Min dotter Silje började träna för två år sedan och på hennes träningar hade jag själv svårt att stå still, det såg så kul ut! jag började då träna i den styrkegrupp som fanns för vuxna, året innan pandemin.

Numera tränar jag familjeträning med Silje på söndagarna! Jag älskar Saras sätt att skapa rörelseträning, styrka och självförtroende hos sina medlemmar. Hennes starka engagemang gör att jag som förälder blir delaktig. Det här är mitt andra år i styrelsen.
Jenny Florin

Suppleang