NYHETER

Info mail 20 nov

Hej alla Capoeirista och Akrobatrixare!


Nu når en rolig och flickisfylld hösttermin sitt slut! Sista offentliga träningsveckan är vecka 47 MEN som utlovat kör vi några utvalda ta-igen-dagar veckorna därpå, vecka 48 och 49, för att kompensera för de klasser som försvann när vi stod utan sal i början av terminen.


SISTA DAGARNA FÖR HÖSTTERMINEN 2022


v. 47

Torsdagsklasser: 24 nov (på Jumpyard,sista dagen på terminen för dessa klasser)


Extrainsatta dagar kompensation för de dagar och klasser som försvann pga förlorad sal ibörjan av terminen:


v.48

Missade måndagsklasser: 28 nov

Missade tisdagsklasser: 29 nov

Missade onsdagsklasser: 30 nov(sista dagen på terminen för dessa klasser)


Missade söndagsklasser: 4 dec (sista dagen på terminen för dessa klasser)


v.49

Missade måndagsklasser: 5 dec (sista dagen på terminen för dessa klasser)

Missade tisdagsklasser: 6 dec (sista dagen på terminen för dessa klasser)JUMPYARDAVSLUTNING


Vad vore väl en termin med oss utan en ordentlig avslutning?!


Fredag den 2:a december kör vi traditionsenligt hopphäng på Jumpyard! Ännu roligare är det när vi är flera så ta med familj och vänner, klä er i julens färger och hoppa loss tillsammans med oss!

Vi möts kl 18:40 i entrén för att börja hoppa kl 19:00 till 20.00. Vi får rabatterat pris och en timme kostar 100kr/person.

Anmäl er senast 27 november: https://forms.gle/Bkoxf9dmLmzmgiB66


JULMYS, FILM OCH PROVA-PÅ I SALEN


Tag med dina vänner så får de testa på Akrobatrix! Fredag den 9:e december kl 18:00 samlas vi i lilla salen och tränar. Kl19:30 börjar sedan filmvisning i stora salen. Till filmvisningen får även resten av familjen komma. Tag med lite gott att ätaoch att dricka. Föreningen bjuder på pepparkakor!


OBS! Det är begränsat antal platser till själva träningen och den som ska testa ska ha fyllt 7 år. Anmäl er här: https://forms.gle/CDPBTxPwBNKGiD2G7


Till filmmyset efteråt behövs ingen anmälan!Det har varit en härlig termin med er alla! Välkomna tillbaka till våren 2023, anmälan öppnar inom kort! Så fort tiderna är klara får ni ett mail om detta.


Vi vill även passa på att presentera den nya styrelsen som numera består av Klara, Roya, Jessica, Anna, Hanna och Iris. Vi är alla föräldrar och/eller tränande i föreningen. Vi tackar de avgående styrelsemedlemarna Oshrit, Sara R och Jenny för ett väl utfört uppdrag under 2022. Ett extra tack till Iris som nu lämnar över trampolinen som ordförande till Klara.


Varma snart-är-det-jul-hälsningar från oss!


Wild Capoeira Kids & Akrobatrix Styrelsen

Klara, Roya, Jessica, Anna, Hanna och Iris - och såklart vår underbara tränare Sara Stanczak!Gå med i vår facebookgrupp:https://www.facebook.com/groups/62331418568/

Följ oss även på instagram: capoeira_akrobatrix_sthlm


Halloween disco

Lördag den 22 oktober kl 17:00 öppnas de knarriga dörrarna till Sundbyskolans hemsökta gymnastiksalar och välkomnar er in till ettstudsigt halloweenfirande!


Häxor och monster gör volter i luften, otäcka spindlar klättrar i rep och zombies stapplar sig igenom hinderbanan. I lilla salen kan alla spöken och gastar prova olika stationer och i Stora salen har Storhäxan ordnat med läskigt disco på airtrack. Kom gärna utklädd!


Det kommer bjudas på ruttet godis, avhuggna fingrar och avloppsvatten. Ta med egen flaska, så minskar vi avfallet!


Föräldrar får gärna stanna kvar då vi behöver flera som passar och vaktar att ingen gör sig illa. Barn under 7 år ska alltid ha vuxet sällskap. Föräldrar ansvarar för sina barn.


Vi håller på tills blodet isat sig med en sluttid på kl 18:30 då vi tillsammans hjälps åt att plocka bort och städa.


Anmäl er på länken nedan:


https://forms.gle/6n8sFWo4pqWkKdvE7

Uppdatering lokal WildKids Capoeira & Akrobatrix 4/9-2022!


ÄNTLIGEN har vi fått klara och tydliga besked och det är med glädje vi kan säga att vi nu får komma in i Stora Salen på Sundbyskolan! Vi startar med vår träning där redan imorgon!


Fr o m imorgon söndag sker all träning (söndagar 11:00-13:00 lilla salen) i Sundbyskolans Gymnastiksal Stora Salen(och såklart är det fortsatt Jumpyard-klass varannan torsdag på Jumpyard se datum på hemsidan i schemat)


Vi är oerhört lättade och glada över att situationen äntligen har löst sig och tackar för er förståelse under dessa första veckor i ovisshet. Nu ser vi fram emot en fartfylld höst med massor av flickis och volter och handstående i Stora Salen på Sundbyskolan!


Ni som provar på kan göra det en vecka till och vet ni redan nu att ni vill fortsätta gör en anmälan påhttps://www.capoeiraangola.se/tj-nster/anm-lanför att vara säker på en plats (inte många kvar).


Ni som haft inställda träningstillfällen får fortsatt chans att ta igen dessa under vecka 48./StyrelsenWildCapoeiraKids& Akrobatrix


Iris, Oshrit, Hanna, Anna, Sara R, Jenny och Sara Stanczak, vår hårdjobbande tränare


Info brev 27/8 inför vecka 35


Veckan som kommer förWildKidsCapoeira & Akrobatrix!


Då var vi igång! Tack för veckan som gick och er positiva inställning! Vad kul det var att kunna träna utomhus tillsammans, det har vi ju blivit bra på nu!


Sent i fredags eftermiddag fick vi besked från Sundbyskolan att vi kan komma in i Stora salen först vecka 38. Vi har kontaktat Idrottsförvaltningen som ska hjälpa oss att hitta alternativa närliggande salar för vecka 36 och 37. Vi håller våra tummar för att det skall lösa sig och trycker på från vårt håll för att kunna göra det bästa av situationen!


Nu i veckan som kommer, vecka 35, har vi försökt lösa lokalfrågan själva så gott vi kunnat givet det sena beskedet. Vi har fått tillgång till Lilla Salen tisdag och onsdag, men tyvärr inte för alla klasser. Måndagsklasserna kompenseras med en extraklass i slutet av terminen. De inställda tisdag och onsdags-klasserna får istället vara med på Jumpyardklassen på torsdagen samt hoppa en extratimme*.


Schema vecka 35:


Måndag 29/8:


17:00 -18:00INSTÄLLD Som kompensation ges extraklass under vecka 48.


18:00 -19:00INSTÄLLD Som kompensation ges extraklass under vecka 48.


18:45 -19:00 INSTÄLLDkompensationsklass på Jumpyard Torsdag*
Tisdag 30/8:


17:00 -18:00Lilla Salen på Sundbyskolan


18:00 -19:00Lilla Salen på Sundbyskolan


18:45 -19:00 INSTÄLLD/kompensationsklass på Jumpyard Torsdag*


Onsdag 31/8:


17:00 -18:00Lilla Salen på Sundbyskolan


18:00 -19:00Lilla Salen på Sundbyskolan


18:45 -19:00 INSTÄLLDkompensationsklass på Jumpyard Torsdag*


Torsdag 1/9:


18:00 -19:00Ledarledd klass för Fortsättning 1 +kompensationsklass för er som ej kör Jumpyard vanligtvis/Fri hoppning fortsättning 2


18:45 -19:00Ledarledd klass för Fortsättning 2/Fri hoppning fortsättning 1+ ni som ej kör Jumpyard vanligtvis


Söndag 4/9:


Alla klasserkörs i Lilla Salen på Sundbyskolan*Ni som går Superkids fortsättning 2 på måndagar får också komma på torsdagens dubbeltimmar på Jumpyard. För er som inte redan går på den klassen är det 18:00-19:00 som gäller och sedan fri hoppning mellan 19:00-20:00. Ni som även går fortsättning 2 på Jumpyard på torsdagar får hoppa en timme extra innan er vanliga träning börjar.


TERMINSSTART VECKA 34


Snart är det dags att börja träna, som vi har längtat! Terminen börjar nu på måndag den 22/8 och avslutas vecka 47.

 

Tyvärr måste vi meddela att Sundbyskolans renovering av den stora gympasalen har dragit ut på tiden vilket gör att vi snabbt varit tvungna att fixa nya lokaler för den första veckans träningstillfällen. Beskedet om förseningen kom väldigt sent tyvärr, därför är även vår info till er i senaste laget, detta ber vi om ursäkt för!

 

För kommande veckans klasser gäller:

 

Måndag 22/8:                   Alla klasser körs hos Sara 
                      

Tisdag 23/8:                     Alla klasser körs hos Sara

Onsdag 24/8:                   Alla klasser körs hos Sara

Torsdag 25/8:                  Alla klasser körs på Jumpyard

Söndag 28/8:                   Alla klasser körs i Lilla Salen på Sundbyskolan

 

Ingen träning vid dåligt väder! 

 

Vi uppdaterar er så snart vi får tydliga besked om när vi får tillgång till stora salen. Därefter sker all träning där (undantaget Jumpyardklassen)

Ni som test-tränar får pga rådande omständigheter testträna i 2 veckor istället för 1 vecka.


Adresser:

 

Sundbyskolans gymnastiksalar ligger mitt emot skolans matsal. Ingången nås lättast från Arrendevägen 65, 16344 Spånga.

 

Hos Sara har vi varit många gånger, det är även där som våra sommarklasser huserar. Adress: Ägostigen 5, Sundby

 

Jumpyard: Veddestavägen 15, 175 62 Järfälla

Tidigare nyheter

1 april- 22

Nu är sommaren här igen och det är dags för massa roliga aktiviterer som våran tränare Sara håller.